Onze wereld


image représentant le gérant

Neem de makkelijke weg naar buiten

G2K is sinds 2003 lid van het beroepsinstituut van registeraccountants en fiscalisten en is via haar manager sinds 1995 actief in de sector. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om uw boekhouding volgens de regels van de kunst te verzorgen. We zijn gevestigd in het hart van Oudergem, niet ver van de bushalte Oudergem-Shopping, waardoor we gemakkelijk toegang hebben tot onze kantoren.

Diensten


Boekhoudkundige organisatie.

Onze professionele aanpak van wat een kwaliteitsdienstverlening moet zijn, drijft ons tot het ontwikkelen van bepaalde aspecten van onze relatie. Wat, naast het efficiënte beheer van uw boekhouding, een optimale ondersteuning zal bevorderen.

Boekhouding.

Een efficiënt beheer van uw boekhouding is voor ons een prioriteit. Dat is de reden waarom uw bedrijfs-/privé-belastingaangiften, Uw balansafsluitingen en eventuele belastingcontroles worden volledig door ons afgehandeld.

Belastingadvies en -optimalisatie.

Belastingheffing is een complex en tijdrovend gebied om onder de knie te krijgen, maar het is ook een gebied dat veel mogelijkheden biedt. Het is daarom belangrijk dat de bedrijfsleider toegang heeft tot advies dat essentieel is voor goed ondernemingsbestuur.

PROFESSIONELE HULP.

Snelle, professionele en kwaliteitsvolle bijstand stelt u in staat om de toenemende complexiteit van onze boekhoudnormen en het nationale belastingstelsel aan te pakken.

prijsopgave


Nieuws


Hier is het laatste boekhoudkundige nieuws.

Contacteer ons


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.